8 Ocak 2015 Perşembe

İlk Buluşmaya Nasıl Hazırlanılır?

Sizin için Özel ve önemli biriyle tanışacaksınız ve ilk buluşma için heyecanlısınız. Peki, bu ilk buluşmada ne giyeceksin, hangi parfümünü kullanacaksın? Merak etme biz yanındayız işte püf noktaları..

İlk buluşma, karşındaki insanda ilk izlenimin oluştuğu önemli bir gün. Bu yüzden tavırların kadar saçların, makyajın ve giydiklerin de çok önemli. Öncelikle erkekler sadelikten ve doğallıktan hoşlanır, bunu aklından çıkarma. İlk buluşmada ağır bir makyajdan kaçın. Hafif bir göz makyajı, şeftali tonlarında bir allık ve nude bir ruj ile makyajın tamam. Abartılı kıyafetler de erkekleri iter. Pullu, taşlı, boncuklu elbiselerden ilk buluşmada uzak dur! Jean ve spor bir gömlek bugün için en uygun tercihlerden biri olabilir.

Renkler çok önemli!
Gelelim renklere! Giyeceğiniz kıyafetin rengine dikkat etmenizde fayda var. Canlı bir kırmızı, fuşya, civciv sarısı gibi renkler karşınızdakinin gözlerini yorabilir. Daha soft renkler tercih etmeye çalışın. Beyaz ya da pudra bir pantolonun üstüne birkaç ton daha koyu renklerde bir bluz çok daha şık görünmenizi sağlar. Açık renkler saflığı, temizliği ve masumluğu çağrıştırdığından ilk buluşmada iyi bir etki bırakmanızı sağlar.

Çiçeksi kokuları tercih edin!
Koku meselesinde dikkat edileceklerse çok açık. Ferah kokulu roll-on ve deodorant mutlaka kullanın. Parfüm konusu ise biraz daha hassas. Yazın çiçekli hafif kokular kurtarıcı oluyor ama peki ya kışın? Baharatlı ve şekerli kokular kış kokusu olsa da ilk buluşmada ağır bir parfüm kullanmayın. Daha hafif bir bahar kokusu tercih etmeye özen gösterin.

Saçlar!
İlk buluşmada saçların için rahat bir model seç. At kuyruğu, yarım toplama, balerin topuzu olabilir. Saçlarını açık bırakırsan farkında olmadan küçük bir tutamı eline alıp oynamaya başlayabilirsin. Bu hareketin karşındaki kişide iyi bir izlenim bırakmaz.

Siz ilk buluşma için neler yapartdınız veya bu konuda başınıza gelmiş detayları bizlere yazarsanız konuyu okuyan arkadaşlar için yaşanmadsan bir tecrube olmuş olur.

1 yorum:

  1. Hee bu konu bayanlar içinmiş ya la :)
    ama erkekler içinde bekliyoruz
    sakalmış bıyıkmış ince ayar gerektiriyo öyle sadece temiz olmakla bitmiyo iş :))

    YanıtlaSil