19 Mayıs 2017 Cuma

İlan profilime kimler baktı?

İlanıma kimler baktı, ilanıma bakanları görebilirmiyim, profilimi ziyaret eden kişilere nasıl mesaj atabilirim tarzındaki sorularına cevaben bu konuyu açıyoruz.

Arkadaş ilan sitemizde bildiğiniz üzerine üyelik sistemi bulunmamakta ve açmış olduğunuz ilanlar, yorumlar açık olarak yayınlanmaktadır. Kullanımı kolaylaştırmak adına çalıştırdığımız bu projede ilanlarınızı arama motorlarında görüp gelen ziyaretçilerde bulunmaktadır. Bu ziyaretçilerin elimizde tanıtıcı bilgileri olmadığı için ilanınızı ziyaret eden birini ismen size tanıtmamız mümkün değildir. Kaldı ki; ilanınızı ziyaret eden birinin mesaj bırakmaması, ilgilenmiyor olduğunu gösterir ve formlarla size üyelik sağlama gayretinde olanların bir potansiyel topluluk oluşturma gayretlerinden başka birşey değildir.

Enpati yaptığınızda ilanını ziyaret edip ilgilenmediğiniz birinin sizi farkedip geri dönüş olarak rahatsızlık verecek derece sizi mesaj yağmuruna tutmasını pek hoş karşılamazsınız diye düşünüyoruz. Bizim tüm gayretimiz kimseyi mağdur etmeden, yormadan, maddi bir talepte bulunmadan insanların birbirini beğenmesi, arkadaşlık kurmasını kolaşlaştırmak adınadır.

Gerçek hayatta olduğu gibi ciddi bir niyet ve amaç için buraya gelen insanları etkilemek sadece sizin kabiliyetinize kalmış birşeydir. Farklı sanal döngüler kurarak insanları zorla birbirine yüz göz etmek ve bu rahatsız edici durum üzerinden rand elde etme düşüncemiz hiç olmamıştır.

Arkadaş ilan web sitemizde kullanıcıyı meşgul etmek, gereksiz ve sürükleyici bağlantılar ekleyerek bir mecburiyet ortamı bulunmamaktadır. Herşeyin açık olduğu, yalan yanlış içeriklerle amaç dışında içeriklerin bulunduğu ilanlara yer vermeden tamamen gerçek hayatta olduğu gibi bir cafe ortamı edasında yan yana gelerek bilgilerimizi, düşüncelerimizi, becerilerimizi paylaşarak bir arkadaşlık ortamı kurma gayretimiz için sizinde yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz.

Konuyla ilgili düşüncelerinizi, soru ve sorunlarınızı iletişim sayfamızdan veya konunun devamına yorum olarak yazabilirsiniz. Editörlerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğinden hiç kuşkunuz olmasın.

Saygılarımla
Nesrin AKSOY




6 yorum:

  1. Nesrin Hanim Keske İlandaki Fotografimizi Kim Gormus Onlari Gorseydik Daha Guzel Olurdu Sadece Bir Fikir Benimki İnsan İster İstemez Merak Ediyor Kim Bakmis Diye Saygilarimla Vefa :)

    YanıtlaSil
  2. ilanların her gün goruluyormu acaba ve ilanlarım sitemize ulaşıyor mu saygılarımla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla benkiler gorülüyor kardeş

      Sil
    2. Ana sayfaya geçtikten sonra üst kısımda bulunan "Profilini bulamıyor musun?" formuna ilan açarken kullandığınız e-mail adresinizi yazarsanız ilan sayfanıza ulaşabilirsiniz.

      Sil
    3. Selam Merhaba tanışmak istiyorum

      Sil