20 Ocak 2015 Salı

Dadlum tanıtım videosu için bayan sesi arıyoruz..

Üyeliksiz ve ücretsiz arkadaş ilan sitesi dadlum için bir tanıtım slaytı hazırlama düşüncesindeyiz. Küçük, kısa bir animasyon gösterisi yapacağız desek daha doğru olur sanırım. Bunun için bazı cümleleri seslendirmek için gönüllü bayan arkadaş arıyoruz..

Anadolu kültüründe bazı sözlerede ilham olan kadın sesi, su sesi birde para sesinden sadece kadın sesinin etkisini kullanmak istiyoruz. Üyelik olmadanda dadlum'dan faydalanılacağını çok kişinin anlamadığını bizlere gelen iletişim mesajlarından anlıyoruz. Bu durumu daha anlaşılır kılmak insanlara arkadaş bulmanın kolay olduğunu ve bunun için saatlerce form doldurmak veya para ödenmeden de olabileceğini anlatmak için böyle bir video hazırlamayı düşündük.


 Peki bu nasıl olacak ? 
Hazırlayacağımız text metin ve bazı cümleleri bir bayan arkadaşımız seslendirecek. Bunun için ihtiyacı olan şeyler 1 bilgisayar 1 mikrofon ve sesini bilgisayarda kaydetme bilgisi :)

Elde edilen bu ses kaydı için resim ve bazı görsel materyaller ile bir sunum hazırladıktan sonra bu ses dosyasına entegre edeceğiz.

Dadlum.com 'a bu şekilde gönüllü olarak yardımıc olmak isteyenler veya ben yardımıc olmak istiyorum fakat ses kaydetmeyi bilmiyorum vb. sorusu olanlar iletişim sayfamızdan bizlere ulaşabilirler.

İletişim formumuzu doldururken e-mail adresi, skype adresi veya telefon numaranızı bırırsanız sizlere daha hızlı ulaşmış oluruz..

Bizlere ulaşmak için   İletişim formu  kısmını tıklayın

Örnek göstermek gerekirse aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz..





0 Yorum:

Yorum Gönder