10 Ocak 2015 Cumartesi

İrem Derici: Mastürbasyonunuza beni karıştırmayın


Kalbimin tek sahibine şarkısıyla iyice hafızalarımıza kazınan İrem Derici; Kendisine "En İyi Çıkış Yapan Ödülü" verilmek istenmesi, İrem Derici'nin sert tepkisine neden oldu.

Kendisine 'En İyi Çıkış Yapan Ödülü' veren öğrencilere hakaret eden İrem Derici'ye tepki yağdı.

"Mal üniversite kulüpleri"
İrem Derici, kendisine ödül verilmek istenince, "'2.5 sene oldu, hala bana En İyi Çıkış Ödülü vermeye cürret eden mal üniversite kulüpleri... Hayır, siz üniversitelisiniz ya, ben ona yanıyorum." şeklinde tepki gösterdi.

"Mastürbasyonunuza beni karıştırmayın"
"'Törene gelirsen ödül var' ezikliğinizi bilmeyen yok ama mastürbasyonunuza beni karıştırmayın” tweet'i attı.


Ünlü şarkıcı gelen tepkiler üzerine bir açıklama yaptı: "Sabahtan beri attığım tweet'le alakalı yazdıklarınızı okuyorum. Aslında herkes neyin ne olduğunun çok iyi farkında çünkü çark yıllardır böyle dönüyor. 'Falanca gün ödül törenimiz var, açık ara farkla sizi en iyi filanca ödülüne layık gördük.' O gün işin varsa ve orada değilsen, ödül o gün orada olabilen Ayşe'ye Ahmet'e gidiyor. Ya da 'Şu gün ödül törenimiz var, gelecekseniz size ödül vereceğiz' tarzı çağrılardan çok sıkıldım."



"Pamuk Prenses gibi takılmıyorum"
"Üslubumu sert bulabilirsiniz; lakin benim üslubum 27 senedir aynı, pamuk prenses gibi takılmadığım için kusuruma bakmayın. Ve evet, yaklaşık 3 senedir piyasada olan birine sadece orada bulunsun diye en iyi çıkış ödülünü vermeye kalkarsanız bu sene çıkış yapan gençlerin de hakkını yemiş olursunuz."



İrem derici kalbimin tek sahibine şarkı sözleri, irem derici video, irem derici klibi, irem derici resimleri, irem derici hayatı, irem derici fotoğrafları, irem derici fan gibi aramalarlada bu konumuza ulaşabilirsiniz..

1 yorum:

  1. İreeemmm.. takma sen biz seni çohhk seviyoozz.

    YanıtlaSil