14 Ocak 2015 Çarşamba

İshalden kurtulmanın en etkili yolu


İshal yani bağırsak enfeksiyonu gün içinde can sıkan en kötü hastalıktır bence. Herkesin "birşey olmaz.. Geçer.." dediği basitlikte resmen hayattan kopuyorsun. Dün ATV televizyonunun en çok sevilen programlarından "Zahide ile yetiş hayata" programı izlerken tamda bu konudan bahsediliyordu ve öyle birşey anlatıldı ki bu beladan kurtulmanın bu kadar kolay olacağını bende tahmin edemedim :)


İshalden 1-2 saatte kurtulmanın yolu neymiş biliyormusunuz?
Üç, dört tane kuru fasulyeyi alıyoruz ve bunları un gibi olana kadar iyice eziyoruz. Daha sonra ister un haline gelen fasulyeyi yeyin eğer bu şekilde yiyemiyorsanız su yardımıylada içebilirsiniz. suyu tercih etmeyenler gazoz yardımıylada içebilirler.

Fasulye kimyasal veya kimyasal ürünlerle yapılmış bir şey olmadığı için herkese rahatlıkla kullanabiliyor.
Şunu unutmamak lazım eger ishal olma nedeniniz yiyecek ve içeçeklerin oluşturduğu bağırsak enfeksiyonlarından farklı birşey ise bunu mutlaka doktorunuzla paylaşmanız gerekiyor.


Bu konumuza google ve benzeri arama motorlarında İshal oldum, cırcır oldum, bağırsak enfeksiyonu, ishalden kurtulmanın yolu, ishali nasıl durdururum, ishali ne durdurur, bağırsak enfeksiyonun çaresi, ishalin çaresi, neden ishal olunur, ishal için şifalı bitkiler, karın ağrısı, ishalin ilacı gibi arama terimleriylede ulaşabilirsiniz..

0 Yorum:

Yorum Gönder