15 Ağustos 2017 Salı

İletişim formunu kullanırken bunlara dikkat edin

Site içindeki sorunlarınıza daha hızlı müdahale edip daha kısa sürede yardım etmek için dikkat etmeniz gereken bir kaç sorunu burda dile getirip sizinle paylaşmayı uygun gördük.

Site hakkındaki görüş, öneri ve beğenilerin yanı sıra ilan silme, fotoğraf ekleme ve güncelleme gibi bazı isteklerinizide üyelik sistemi aktif olmaması sebebiyle iletişim formu üzerinden sağlamaktayız. Bu konuyu açmamızın en büyük sebeblerinden biride; Uygun şartlarda gelmeyen veya tamamen luzümsüz bir istek için atılmış mesaj, belkide onaylayacağımız bir ilan veya bir mesaj ile büyük bir mutluluğu erteliyoruz.

Fazla uzatmadan sorunları kısaca derlemek gerekirse;
1. Sitenin bir çok alanına yönlendirici bağlantılar koymamıza rağmen "ücretsiz ilan ver" butonunu görmeden iletişim formu aracılığyla ilan vermeye çalışan arkadaşlarımız var. Bu konuda yeni gelen kullanıcılarımızdan biraz daha dikkat istiyoruz.

2. Hiç bir açıklayıcı bilgi vermeden "ilanımı silin" veya "mesajlarımı kaldırın" şeklinde mesajlar almaktayız. Yardım sayfamızda da ifade ettiğimiz gibi ilan numaranızı veya ilan açarken kullandığınız email adresinizi bize bildiremezseniz ilanınızı silemeyiz. İlanınızı bulup silmemiz için bizlere açıklayıcı ek bilgiler verin lütfen.

3. Şikayet bildirimi olarak diger maddelerden azda olsa "telefonumu siteye vermişler silin" şeklinde mesajlarda almaktayız. Şahsınızı bir mesaj ile tanıyıp, telefon numaranızı tahmin etmemiz insan üstü bir durumdur ve biz daha o teknolojiye ulaşamadık :)

4. İlan silme, ilan güncelleme, fotoğraf değiştirme v.b. sorunlar için yazıp "ne yapmam gerekiyo" tarzında sorular alıyoruz bu normal ve doğal birşey bizde hoş görüyoruz ama bu soruların cevapları yardım sayfamızda mevcutken iletişim formundan tekrar sormak, ciddi bir zaman kaybı oluşturuyor ve sonuç itibariyle yeni gelen ilan ve yorumları onaylamamız için harcanacak zamandan çalınmış olunuyor.

5. Sayısız ilan veren, verdiği ilanın kişisel bilgilerini (email, ilan no) hatırlamayan ve buna rağmen yeni ilanının neden yayınlanmadığı hakkında açıklayıcı bilgi isteyen ve tüm bunlar üzerine ilan açma konusunda yardımcı olmak, fikir vermek babında açtığımız konuları dikkate almadan arkadaş arama konusunda herhangi bir fikri olmayan kullanıcılarımızdan da sayısız mesaj gelmektedir.

Arkadaş arama, arkadaş bulma konusunda bir kararlılığınız ve bir hayat görüşünüz yoksa sizler için oluşturacağımız alan çok kısıtlıdır.

An itibariyle hatırladığımız ve sık yaşadığımız başlıca sorunları anlatmaya çalıştık.
Daha kaliteli ve kesintisiz bir iletişim için lütfen bu hataları mümkün süretle tekrarlamayalım ve ilk önce yardım sayfamızı kontrol ettikten sonra iletişim formumuzu kullanalım.

Saygılarımla.
Nesrin AKSOY - Editör

0 Yorum:

Yorum Gönder